Szeretettel köszöntelek a Bográcsban Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Bográcsban Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Bográcsban Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Bográcsban Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Bográcsban Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Bográcsban Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Bográcsban Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Bográcsban Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
13 éve | Valasek Imre | 0 hozzászólás
Üdv Mindenkinek... A hét végén vásároltam a Dunaharaszti piacon egy gyönyörü Kakost amit pörköltnek készítettem el bográcsban.A recept a következő.Végy egy kakost úgy kb 5 kílósat,hogy maradjon hólnapra is e nemes étekből.Úgy egy kíló hagymát felkockázok majd kb tiz deke házi füstölt szalonnán megpiritom.A kakost egyforma darabokra vágom a lehetöségek szerint majd elkezdem piritani a hagymával,amikor már kiengedte az összes levét és elkezd lesülni akkor adom hozzá a pirospaprikát folyamatos kevergetés közben,természetesen ezt a múveletet a tűzről levéve teszem.Ekkor egy kevés vízet ,és vörösbort öntök bele a paradicsomot és a csöves paprikát meg a fokhagymát se felejtsük ki belöle.
13 éve | Valasekné Bárkányi Zsuzsanna | 0 hozzászólás
Üdv Mindenkinek,és Búék. A minap érdeklődöt egy kedves ember a Kemencében sült csülök káposzta ágyon receptje után,most ismét leirom. A csülköt egy nappal elötte só,öröltbors ,ételizesitő,és összetört fokhagymával bedörzsöljük ehhez 2-db csülökre van szükségünk.A további alapanyag a következő 1,5-kg savanyú káposzta,2-3 db hagyma 10-dkg aszalt szilva,hegyes piros paprika,de jó a zöld is 15-dkg füstölt szalonna, nagyon kell hozzá,rozmaring ág is vagy 2-db a borokabogyoból is szorjunk bele úgy 10-15-db-ot.Elkészítése laskára vágjuk a vöröshagymát majd összekeverjuk a csikokra vágott szalonnával,az aszalt szilvával amit beáztatunk főzés elött 15-percel.Elteritjük a tepsibe majd ráfektetjük a csülköket,mellérakjuk a hegyes paprikát.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu