Szeretettel köszöntelek a Bográcsban Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Bográcsban Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Bográcsban Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Bográcsban Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Bográcsban Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Bográcsban Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Bográcsban Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Bográcsban Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Üdv Mindenkinek,és Búék. A minap érdeklődöt egy kedves ember a Kemencében sült csülök káposzta ágyon receptje után,most ismét leirom. A csülköt egy nappal elötte só,öröltbors ,ételizesitő,és összetört fokhagymával bedörzsöljük ehhez 2-db csülökre van szükségünk.A további alapanyag a következő 1,5-kg savanyú káposzta,2-3 db hagyma 10-dkg aszalt szilva,hegyes piros paprika,de jó a zöld is 15-dkg füstölt szalonna, nagyon kell hozzá,rozmaring ág is vagy 2-db a borokabogyoból is szorjunk bele úgy 10-15-db-ot.Elkészítése laskára vágjuk a vöröshagymát majd összekeverjuk a csikokra vágott szalonnával,az aszalt szilvával amit beáztatunk főzés elött 15-percel.Elteritjük a tepsibe majd ráfektetjük a csülköket,mellérakjuk a hegyes paprikát. Majd aláöntünk 0,5 liter száraz vörös bort majd lefedjük alufoliával,és irány a kemence.Mire elfogyasztottuk a maradék bort a flaskából,az kb 1-óra ekkor leveszük a fóliát a tepsiről majd fél óra piritás után tálaljuk a vendégeknek,nem győzőm hangsúlyozni,hogy aki kóstolta az egy kicsit a mennyekbe járt ezt garantálom.Érdemes kipróbálni. Üdv Imi
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!