Bográcsban: Recept

Szeretettel köszöntelek a Bográcsban Klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 177 fő
  • Képek - 86 db
  • Videók - 6 db
  • Blogbejegyzések - 44 db

Üdvözlettel,

Bográcsban Klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Bográcsban Klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 177 fő
  • Képek - 86 db
  • Videók - 6 db
  • Blogbejegyzések - 44 db

Üdvözlettel,

Bográcsban Klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Bográcsban Klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 177 fő
  • Képek - 86 db
  • Videók - 6 db
  • Blogbejegyzések - 44 db

Üdvözlettel,

Bográcsban Klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Bográcsban Klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 177 fő
  • Képek - 86 db
  • Videók - 6 db
  • Blogbejegyzések - 44 db

Üdvözlettel,

Bográcsban Klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Üdv Mindenkinek,és Búék. A minap érdeklődöt egy kedves ember a Kemencében sült csülök káposzta ágyon receptje után,most ismét leirom. A  csülköt egy nappal elötte só,öröltbors ,ételizesitő,és összetört fokhagymával bedörzsöljük ehhez 2-db csülökre van szükségünk.A további alapanyag a következő 1,5-kg savanyú káposzta,2-3 db hagyma 10-dkg aszalt szilva,hegyes piros paprika,de jó a zöld is 15-dkg füstölt szalonna, nagyon kell hozzá,rozmaring ág is vagy 2-db a borokabogyoból is szorjunk bele úgy 10-15-db-ot.Elkészítése laskára vágjuk a vöröshagymát majd összekeverjuk a csikokra vágott szalonnával,az aszalt szilvával amit beáztatunk főzés elött 15-percel.Elteritjük a tepsibe majd ráfektetjük a csülköket,mellérakjuk a hegyes paprikát. Majd aláöntünk 0,5 liter száraz vörös bort majd lefedjük alufoliával,és irány a kemence.Mire elfogyasztottuk a maradék bort a flaskából,az kb 1-óra ekkor leveszük a fóliát a tepsiről majd fél óra piritás után tálaljuk a vendégeknek,nem győzőm hangsúlyozni,hogy aki kóstolta az egy kicsit a mennyekbe járt ezt garantálom.Érdemes kipróbálni. Üdv Imi

Címkék:

 

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Ez történt a közösségben:

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu