Szeretettel köszöntelek a Bográcsban Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Bográcsban Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Bográcsban Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Bográcsban Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Bográcsban Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Bográcsban Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Bográcsban Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Bográcsban Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Üdv Mindenkinek... A hét végén vásároltam a Dunaharaszti piacon egy gyönyörü Kakost amit pörköltnek készítettem el bográcsban.A recept a következő.Végy egy kakost úgy kb 5 kílósat,hogy maradjon hólnapra is e nemes étekből.Úgy egy kíló hagymát felkockázok majd kb tiz deke házi füstölt szalonnán megpiritom.A kakost egyforma darabokra vágom a lehetöségek szerint majd elkezdem piritani a hagymával,amikor már kiengedte az összes levét és elkezd lesülni akkor adom hozzá a pirospaprikát folyamatos kevergetés közben,természetesen ezt a múveletet a tűzről levéve teszem.Ekkor egy kevés vízet ,és vörösbort öntök bele a paradicsomot és a csöves paprikát meg a fokhagymát se felejtsük ki belöle. Persze só,bors egy kis ételízesitő sem ront az ízén ha belekerül.Amikor ezeket a műveleteket elvégeztük úgy kb öt órát főzük,potolva a vízet ha szükséges. Én túros tésztát adtam mellé,a családom örömére ,elképesztöen finom szombati ebéd kerekedett belöle.Aki teheti probálja ki.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!