Szeretettel köszöntelek a Bográcsban Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Bográcsban Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Bográcsban Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Bográcsban Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Bográcsban Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Bográcsban Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Bográcsban Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Bográcsban Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
13 éve | Valasek Imre | 0 hozzászólás
Üdv Mindenkinek Elég régen írtam már. A hosszú szünetet szeretném megszakítani ismét egy jó receptel. A recept neve Saganaki. Görögországi nyaralásom alkalmával szerettem meg-e Görög remeket. Elkészítése: Sonka hagymát,vagy fehér hagymát felkarikázunk . Tűzálló edénybe rakjuk,a tetejére érett paradicsom karikákat sorolunk,majd megszorjuk oregánoval,sóval,borsal.A következő réteg a tenger gyümölcseiből bármi lehet,polip,kagyló,tintahal. A müveletet egy réteg feta sajtal fejezzük be,ha magas a tál ismételjük meg mégegyszer a rétegeket.A legtetejére mindig feta kerüljön.A köret hozzá,kukoricás kenyér faszénen piritva olivaolajjal,oregánoval.Aki a nagy nyári forróságban kipróbálja azt bizton állítom,hogy megismétli még egy párszor e pikánsan savanykás remekművet.
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu