Bográcsban Blog: 2011. január

Szeretettel köszöntelek a Bográcsban Klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 177 fő
  • Képek - 86 db
  • Videók - 6 db
  • Blogbejegyzések - 44 db

Üdvözlettel,

Bográcsban Klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Bográcsban Klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 177 fő
  • Képek - 86 db
  • Videók - 6 db
  • Blogbejegyzések - 44 db

Üdvözlettel,

Bográcsban Klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Bográcsban Klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 177 fő
  • Képek - 86 db
  • Videók - 6 db
  • Blogbejegyzések - 44 db

Üdvözlettel,

Bográcsban Klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Bográcsban Klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 177 fő
  • Képek - 86 db
  • Videók - 6 db
  • Blogbejegyzések - 44 db

Üdvözlettel,

Bográcsban Klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Bográcsban Klub hírei - 2011. január

Üdv Mindenkinek. Talán nem mindenki halott e remek étekről,amit most megosztok mindenkivel.A Fácángulyás más képpen. Kedves Ügyfelem az egyik nep meglepett egy gyönyörű fácántyúkkal. A vad fel volt már készülve a télre . A comboknál,hátnál,mellnél ,fellelhetően csillogott a zsírréteg,ami nagyon kell ehhez a száraz husú szárnyashóz.Amit mindenki tud a gulyás egy pörköl alappal indul, teszek bele köményt,és majorannát babérlevelet.Ebbe az alapba teszem a kisebb darabokra vágott fácánhúst és zsirjára sütöm úgy kb  35-perc alatt.Ezután belekerül a zöldség,( répa,zeller,paszternák, )és ezt kb még igy egy 15 percet dinsztelem,majd jöhet a édes füszerpaprika,meg a szemesbors,amikor majdnem puha én teszek bele kb 2-3 dl száraz vörösbort.Feltétlen tegyünk bele paradicsomot,meg paprikát,bár milyen fajtát,ez nem hiányozhat belöle, természetesen izlés szerint.Amikor ez összefőtt én személy szerint krumpli gombocokat főztem bele,csak azért,hogy ne legyen a gulyásba mindig csipetke.Kihagytam a krumplit is ,mert olyan sürüre főztem,hogy az már nem hiányzott belőle.

Tovább 

Ez történt a közösségben:

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu