Bográcsban: blog

Szeretettel köszöntelek a Bográcsban Klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 177 fő
  • Képek - 86 db
  • Videók - 6 db
  • Blogbejegyzések - 44 db

Üdvözlettel,

Bográcsban Klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Bográcsban Klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 177 fő
  • Képek - 86 db
  • Videók - 6 db
  • Blogbejegyzések - 44 db

Üdvözlettel,

Bográcsban Klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Bográcsban Klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 177 fő
  • Képek - 86 db
  • Videók - 6 db
  • Blogbejegyzések - 44 db

Üdvözlettel,

Bográcsban Klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Bográcsban Klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 177 fő
  • Képek - 86 db
  • Videók - 6 db
  • Blogbejegyzések - 44 db

Üdvözlettel,

Bográcsban Klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Bográcsban Klub hírei

Köszöntök Mindenkit.  Elég régen jelentkeztem de munkahely változás miatt történt a dolog,Jelentkezem ahogy rendezödnek a dolgaim,Köszönöm mindenki türelmét Imi a klub vezető

Üdv Mindenkinek. Ma reggel felébredve beleszagoltam a levegőbe és a tavasz illatát éreztem meg.Azon nyomba elővettem a bográcsomat és már készült is a fínom körömpörkölt.A receptet nem osztom emg mert gondolom,hogy mindenki ismeri .Reggel 8-tól délután 2-ig készült ,nagyon fínom lett ,mindenkinek ajánlom ,ugyan egy kicsit hosszadalmas de megéri.Szép tavaszt és még szebb napot kívánok mindenkinek.

 

2013-ban is Üdvözlök Minden kedves Klubtagomat. Úgy néz ki a helyzet,hogy ez az év sem fog események nélkül eltelni ime itt az első.Kedves barátom és klubtagom meghívott Csopakra a harmadik kolbásztöltő fesztiválra, versenyzőnek.Nagyon megörültem a meghívásnak . Ezuton is figyelmébe ajánlom mindenkinek, aki teheti és netán a közelbe lakik az látogasson el e nemes eseményre.Gastronómiai rendezvények,lakodalmas zenék,hurka,kolbász,jó ízű pálinkák lesznek kaphatók.Érdemes megnézni .A rendezvény dátuma 2013.02.08-09. pénte,szombati napokra esik.Mindenkit sok sok szeretettel vár a Csopaki Kolbásztöltő Fesztivál.

Tovább 

Üdvözlet Mindenkinek a klubban.

 

Nagyon Boldog Újesztendőt kívánok minden kedves klubtagomnak és kedves családtagjának sok sok szeretettel.Valasek Imre

Üdv az éterben mindenkinek.

 

 

 Békés Boldog Karácsonyi Ünnepeket kívánok az összes klub tagomnak és kedves családjának sok sok szeretettel.Valasek Imre

Üdv Ismét mindenkinek.  Elég sokára de ismét egy szép képet tettem fel egy  Gannai falusi kemencébe készülödő tepsi csodáról.Csülök és oldalas volt a töbségben,de mellé tettünk egy darab malac comb szeletet is csak az íze kedvéért.Egy vadonat új bubos kemencébe tettük még emlékezetesebbé e nemes étel vég kifejletét.Füszereztem só,bors,fokhagyma,rozmaring,köménymag,és sok sok szeretet.Látni kellet volna a bandát,hogy ette az elkészült sültet,jó volt nézni.

Tovább 

Üdv Mindenkinek.Kicsit sokára de újra írok egy hírt a lapra.Békéscsabai káposzta fözőversenyen harmadik helyezést értünk el a csapattal.Töltött káposztát kelett fözni,a lehető leg különfélébb módon.Mi is ezt tettük.A darált húsba piritott füstölt szalonnát és piritott hagyma került,hajdina,és rizs hozzáadásával.A füszerrek közé kevertem egy kis csombórt,amitöl lett egy pikáns íze.Képeket töltök fel a bográcsról csak az a baj,hogy a Kedvesem elfelejtett a vég kifejletről is képet készíteni,ezért csak a kezdet van megörökitve.Üdv Mindenkinek,jó főzést a bográcsban.....

Tovább 

Üdv Mindenkinek.  Hétvégi bográcsozást ismét egy igazán finom étellel sikerült szebbé tenni.Marha pörkölt csülökkel.A hozzá valok 1kg marha lábszár,1kg sertés csülök,1 db füstölt nyúlja,70dkg vörös hagyma,kömény,bors,só,paradicsom 2db,és sárga paprika 3db.Az elkészítése a szokásos módon történik,piritom a hagymát a zsíron mig üveges nem lesz.Ezután beleteszem a köményt a babérlevelet,na ezt az elején kihagytam,majd mikor már kezdi kiadni az illatát beleteszem a marha húst,és addig piritom sütögetem mig a saját leve el nem fogy és kezd egy kicsit sisteregni.A müvelet kb 1 órát vesz igénybe.Ezek után felengedem kb másfél deci száraz vörös borral a nyúljával és lefedem had puhuljon.Rázogatom a bográcsot jobbra balra közben néha meg meg  kóstolom a húst és ha már fél puha ,akkor még húsz percre rá belerakom a csülköt.A csülök is enged levet  ezért már nem teszek hozzá,csak paradicsomot meg a paprikát.Ízesítem a füszerekkel ismét lefedem és mig el nem készül addig felhajtok egy jó pofa sört.Tudom vörös bort kéne inni de én inkább a sört iszogatom,szerényen.Ha sok lenne a leve akkor nem kell rá a fedő.Aki teheti próbálja ki olyan íz kavalkád sikeredik belőle,hogy emlegeti az ki megkostolja.Szép napot a bográcsozáshoz mindenkinek.

Tovább 

Üdv Mindenkinek.Egy kedves új klubtagunk hiányolta a csülkös pacal receptjét.Akkor itt írom az alapanyag a következő.2 kiló pacal,2 kiló csülök,1,5kg hagyma,20dkg füstölt szalonna,2db paradicsom és paprika.A szalonnán megpiritjük a hagymát,teszünk bele köménymagot,babérlevelet,majorannát tetszés szerint,és pirospaprikát de azt ne sajnáljük.Most következik a pacal amit kb 1 órát rotyogtatom a bográcsba vagy az edénybe.A csülköt akkor teszem bele ha a paci már fél puha.Akkor bele a csülök és főzük még úgy 2 órát fedő nélkül.A füszerezést mindenki salyát maga szája íze szerint készitse,erre nem akarok senkinek tippet adni.Jó étvágyat hozzá.Egy kis finom száraz vörös bor az elején nem árt bele,de ehez a menyiséghez kb 1,5 deciliter.

Tovább 

Üdv Mindenkinek. Ismét elindültunk Kedvesemel egy főzöversenyen de sajnos kevés síkerrel.A zsüri egyik tagja mint a képen is látszik,a hölgyre gondolok.Kicsit másféle ízekhez van szokva ,és mikor a fenséges pacalomat megkóstolta olyan svanyú képett vágott,hogy még a bogrács álvány is elszégyelte magát.A férfi zsüri tag viszont heves fej bologatásba kezdett,de a hölgy hajthatattlan volt.Van ilyen de viszont jól éreztük magunkat és ez a lényeg.Békéscsabai kolbászfesztiválos ismerőseim társasága mindent pótolt.A szeptemberi első hétvégén Tiszaszölösre megyünk falú napra,ott káposztás birkát fogunk enni,nagyon kíváncsi vagyok rá.Aki teheti jöjjön mindenkit szeretettel vár a rendezőség.Üdv Mindenkinek Imi

Tovább 

 Frissebb bejegyzések

Régebbi bejegyzések 

Ez történt a közösségben:

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu