Szeretettel köszöntelek a Bográcsban Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Bográcsban Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Bográcsban Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Bográcsban Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Bográcsban Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Bográcsban Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Bográcsban Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Bográcsban Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Üdv Mindenkinek. Hétvégi bográcsozást ismét egy igazán finom étellel sikerült szebbé tenni.Marha pörkölt csülökkel.A hozzá valok 1kg marha lábszár,1kg sertés csülök,1 db füstölt nyúlja,70dkg vörös hagyma,kömény,bors,só,paradicsom 2db,és sárga paprika 3db.Az elkészítése a szokásos módon történik,piritom a hagymát a zsíron mig üveges nem lesz.Ezután beleteszem a köményt a babérlevelet,na ezt az elején kihagytam,majd mikor már kezdi kiadni az illatát beleteszem a marha húst,és addig piritom sütögetem mig a saját leve el nem fogy és kezd egy kicsit sisteregni.A müvelet kb 1 órát vesz igénybe.Ezek után felengedem kb másfél deci száraz vörös borral a nyúljával és lefedem had puhuljon.Rázogatom a bográcsot jobbra balra közben néha meg meg kóstolom a húst és ha már fél puha ,akkor még húsz percre rá belerakom a csülköt.A csülök is enged levet ezért már nem teszek hozzá,csak paradicsomot meg a paprikát.Ízesítem a füszerekkel ismét lefedem és mig el nem készül addig felhajtok egy jó pofa sört.Tudom vörös bort kéne inni de én inkább a sört iszogatom,szerényen.Ha sok lenne a leve akkor nem kell rá a fedő.Aki teheti próbálja ki olyan íz kavalkád sikeredik belőle,hogy emlegeti az ki megkostolja.Szép napot a bográcsozáshoz mindenkinek.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!