Szeretettel köszöntelek a Bográcsban Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Bográcsban Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Bográcsban Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Bográcsban Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Bográcsban Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Bográcsban Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Bográcsban Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Bográcsban Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Üdv Mindenkinek. Talán nem mindenki halott e remek étekről,amit most megosztok mindenkivel.A Fácángulyás más képpen. Kedves Ügyfelem az egyik nep meglepett egy gyönyörű fácántyúkkal. A vad fel volt már készülve a télre . A comboknál,hátnál,mellnél ,fellelhetően csillogott a zsírréteg,ami nagyon kell ehhez a száraz husú szárnyashóz.Amit mindenki tud a gulyás egy pörköl alappal indul, teszek bele köményt,és majorannát babérlevelet.Ebbe az alapba teszem a kisebb darabokra vágott fácánhúst és zsirjára sütöm úgy kb 35-perc alatt.Ezután belekerül a zöldség,( répa,zeller,paszternák, )és ezt kb még igy egy 15 percet dinsztelem,majd jöhet a édes füszerpaprika,meg a szemesbors,amikor majdnem puha én teszek bele kb 2-3 dl száraz vörösbort.Feltétlen tegyünk bele paradicsomot,meg paprikát,bár milyen fajtát,ez nem hiányozhat belöle, természetesen izlés szerint.Amikor ez összefőtt én személy szerint krumpli gombocokat főztem bele,csak azért,hogy ne legyen a gulyásba mindig csipetke.Kihagytam a krumplit is ,mert olyan sürüre főztem,hogy az már nem hiányzott belőle. Gondolom ha valaki elkésziti otthon ,az biztos nem fog-e remek vad ételbe csalódni,jó étvágyat hozzá.Kiprobálás után várom a visszajelzést........
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!