Szeretettel köszöntelek a Bográcsban Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Bográcsban Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Bográcsban Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Bográcsban Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Bográcsban Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Bográcsban Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Bográcsban Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Bográcsban Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Üdv Mindenkinek
A szép nyári napok ismét arra figyelmeztettek,hogy valamit főznöm kell . Kitaláltam egy vegyes pörköltöt marhából meg csülökből.Elkészítése a következő másfél,másfél kiló hús kockázva,70dkg hagyma kockázva kevés kömény,bors , só,1-2 db paprika meg paradicsom,babérlevél és egy kevés szalonna alá,csak az íze kedvéért.Kockázom a szalonnát,hagymát és elkezdem piritani a bogiba,majd kis idő mulva bele a babér,a kömény,és úgy 5-10 percig piritgatom,ezután irány bele a marhahús.Tudja mindenki,hogy a húst jól le kell piritani(addig mig el nem sül a leve amit a husi magából kienged)ekorra már kb fél puha a marha,és már jöhet is bele a disznó csülök.Kevés száraz vörös bort kb 1 dl öntök hozzá .Forrás ütán teszem bele a paradicsomot,meg a paprikát kis darabokra vágva,majd addig főzöm mig puha nem lesz a hús.Természetesen kevés vizet mindig öntök hozzá nehogy lesüljön,de csak keveset.A füszereket természetesen ne hagyja ki senki,mert ízetlen lesz.Képet küldöm róla .Igazán fínom étel,még a szomszéd macskája is nyalogatta a bajszát,de csak az illatoktól.Érdemes kipróbálni nagyon fínom étek.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!