Szeretettel köszöntelek a Bográcsban Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Bográcsban Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Bográcsban Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Bográcsban Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Bográcsban Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Bográcsban Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Bográcsban Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Bográcsban Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Üdv Ismét. Nagyon sajnálom de a munkám miatt nam tudok eleget írni ide a web oldalra.De most ismét egy klassz receptel állok elő. Tárkonyos vadkacsaleves krumpli gomboccal. Elkészitése a következő.A mennyiség ugye függ az emberek számától.Végy 2db vadkacsát,tépd szét úgy finoman késsel(darabold)fel.Vöröshagymát 2db-ot apró kockára vágom piritom,majd beleteszem a tárkonyt a kacsadarabokat,és dinsztelgetem úgy 30-35 percet,természetesen só,bors hozzáadásával,lefedve. Amikor úgy érzem,hogy kezd puhulni akkor rakom bele a sárgarépát,fehérrépát ,zellert és tovább fözögetem mig el nem éri a majdnem puha stádiumot. Ekkor rakom bele az 1db nagyobb krumplit félbe vágva,majd a zöldborsót,kelbimbóval együtt a 2db citrom karikát,és újra ízesitem ha kell még, de most már delikátot használok.Amikor a krumpli megfőtt kiveszem összetöröm villával,és várok mig meghüll. Ezután 1db tojás,meg liszt hozzáadásával lágy tésztát keverek ki csomómentesre. A tésztát kb cseresznye nagyságúra görgetem a kezemmel,és beleteszem öket a levesbe. Ezek után tejszint kikeverek egy kevés lisztel,és besüritem vele a levest.Ha nem elég savanykás egy kevés tárkonyecetet teszek még bele,de vigyázzva apránként nehogy elsavanyitodjon.Biztosan tudom aki megkostolta emlékezni fogg e nemes ételre.Nagyon érdemes kipróbálni.Üdv Imi
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!