Szeretettel köszöntelek a Bográcsban Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Bográcsban Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Bográcsban Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Bográcsban Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Bográcsban Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Bográcsban Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Bográcsban Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Bográcsban Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Üdv Mindenkinek. A tavasz első sugarai kicsaltak a kertbe megint egy jó bográcsos kaja elkészítésére.Családom örömére ,nyúl paprikás készült a kerekhasú aljába A hozzávalók 2db nyúl,fél kiló hagyma,15dkg füstölt szalonna,2 gerezd fokhagyma a nagyobjából,2db paradicsom,2db paprika és az alapfüszerek só,bors,pirospaprika,és 2dl száraz vörös bor.A szalonnát apróra vágom,és elkezdem piritani addig mig a hagymát össze apritom.Mikor megpirult beleteszem a vöröshagymát és megfonyasztom alaposan egy kevés só hozzáadásával.A következő lépés a nyúl hozzáadása.A nyúlat én kisebb darabokra vágtam mert így mindenkinek jutott egy kis comb,gerinc,meg a csontosából is egy kevés.A hagymára tett nyúlat ,kevergetve addig főzögettem mig el nem vesztette a víz tartalmát,vagyis meg nem pirult egy kicsit. A pirospaprikát csak ez után tettem bele,a fokhagymával , meg a 2dl vörösborral együtt.A többi füszer ez után következett só,bors,babérlevél,egy kevés borókabogyó,hogy megtörje a házi nyúl ízét.Majd addig főztem mig meg nem puhult,a vége elött egy kevés lisztet elkevertem egy nagy pohár tejföllel,és behabartam.Addig Kóstolgatuk mig elfogyott.Probálja ki aki szereti a nyúlat mert a vad füszerekkel összefőzve olyan ízvilágot kapunk ami nagyon ritkán adatik meg az emberek nagy részének.Várom a visszajelzéseket,hogy hogy sikerült Üdv mindenkinek Imi
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!