Szeretettel köszöntelek a Bográcsban Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Bográcsban Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Bográcsban Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Bográcsban Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Bográcsban Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Bográcsban Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Bográcsban Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Bográcsban Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Üdv kedves István sok szeretettel üdvözlöm a csapatomba.
A recept a következő 2kg darált sertés dagadó,20dkg füstölt szalonna,0.5kg hagyma.só.bors.piros paprika,fél bögre hajdina kása.rizs,és hántolt árpa.2 kg savanyú káposzta,meg 15db káposzta levél,A magokat fél puhára fözzük,addig a szalonnát,apró kockára vágjük megpiritjuk.majd hozzá adjuk a vörös hagymát és eggyüt dintszteljük mig puha nem lesz.A kihült magokat össze gyurjuk a darált hússal,izesitjük só,bors,fokhagyma,piros paprikával és beletöltjük a káposztalevelekbe..A bogrács aljára szoktam tenni füstölt nyúlját zsirt, erre teszek szálas káposztát majd jönnek a töltelékek,kevés lisztel meghintem és jöhet a következő réteg.Amikor minden belekerült a bográcsba akkor jön a magam készitett kolbász,szoktam még rá tenni piros csöves paprikát csak az ize kedvéért.Bizton merem ajánlani nem fog benne csalodni.Tisztelettel Imre
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!