Szeretettel köszöntelek a Bográcsban Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Bográcsban Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Bográcsban Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Bográcsban Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Bográcsban Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Bográcsban Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Bográcsban Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Bográcsban Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Tisztelt Klubtagok. Ismét egy receptel gyarapítom a honlapot Szabolcsi töltött káposzta kacsahúsból. Elkészítése ugyan az mint az eredeti receptnek,csak annyi a különbség,hogy a kacsa kicsontozott húsát vágjuk össze darabokra. Nyers rizs ,só,kevés ételízesitő,bors,piros paprika, majd beletekergetni a káposztalevélbe,oszt belé a bográcsba azt had főjjön,a fenséges szárnyas.Aki még nem kóstolta annak azt kívánom,hogy mihamarabb tegye meg mert nem fogja egy darabig elfelejteni.Ha valakit érdekel e nemes étket egyébként egy Aranyosapáti születésű barátomtól halottam.Jó étvágyat hozzá.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!